FAQ

Ik ben een jeugdspeler

Bij een blessure dienen we als club een aantal acties te ondernemen. Hier vindt u de manual die u kan helpen bij het melden van een blessure (Wat te doen bij blessure).

Iedere jeugdspeler heeft recht op een gratis ticket voor de thuiswedstrijden van ons eerste elftal. Via PSD wordt voor iedere thuiswedstrijd een inschrijvingsformulier rondgestuurd.

Ouders kunnen via de gewone manier een ticket aankopen via de clubwebsite of aan de loketten.

Bij KSC Lokeren - Temse werkt iedere ploeg op ProSoccerData. Hier blijft u op de hoogte van selecties, wedstrijden, toernooien, evaluaties en zoveel meer. 

Informeer bij uw trainer / coördinator om een login te ontvangen. 

Natuurlijk stimuleren we ieder initiatief. We vragen wel reeds ons te contacteren wanneer je gebruik zou willen maken van onze terreinen zo kunnen we plannen en kunnen we vandalisme voorkomen. 


Ik ben een ouder

Het secretariaat is doorheen de competitie open iedere maandag- en donderdagavond vanaf 17.30 tem 20.00. U kan steeds uw vraag digitaal stellen via deze link. We trachten steeds binnen de twee werkdagen te antwoorden op uw vraag.

U vraagt het juiste formulier aan bij uw mutualiteit. U vult reeds de nodige gegevens in. Het formulier kan u binnenbrengen in het clubsecretariaat. We zorgen er dan voor dat dit wordt ingevuld en ondertekend. U ontvangt een digitale versie van het ingevulde formulier via PSD of e-mail.


Ik ben een afgevaardigde

De ploegafgevaardigde is een belangrijke rol binnen de jeugdwerking. Niet alleen bent u het aanspreekpunt bij wedstrijddagen, u bent één van de ambassadeurs van onze club. dit document kan u uw taken raadplegen. 


Ik ben een trainer/coördinator

Externe tornooien dienen geregistreerd te worden zodat we als club in orde zijn met de verzekering. De coördinatoren melden steeds de aanvraag voor een tornooi aan de TVJO. Deze zal de tornooien registeren in PSD en de jeugdwerking informeren zodat alle formaliteiten OK zijn. 


Varia

Super! We werken met een leuke groep vrijwilligers, bij interesse om mee te bouwen kan u steeds contact met ons opnemen via deze deze link link.