Sportieve werking

KSC Lokeren – Temse voebalt op regionaal (gewestelijk), provinciaal en interprovinciaal niveau met een 400 tal jeugdspelers, een 50 tal trainers én een pak vrijwilligers die dagelijks instaan voor de uitbouw van onze bloeiende jeugdwerking.

Maak kennis met onze TVJO

Wat is jouw visie rond jeugdvoetbal?

In onze clubvisie willen we iedere speler op zijn of haar niveau en tempo laten ontwikkelen. We hebben een pak getalenteerde trainers en begeleiders die hier dagelijks voor instaan. De ontwikkeling van de jeugdspeler staat doorheen de volledige opleiding binnen KSC Lokeren – Temse centraal.

Binnen KSC Lokeren – Temse willen we jaar na jaar stappen zetten, noem het groeispurten om om zo onze spelers nog beter te kunnen ontwikkelen.

TVJO Wim Marin

Waar kunnen wij als Lokeren – Temse het verschil maken in de regio?

Ik durf toch wel te stellen dat we een zeer hoogstaande sportieve omkadering kunnen aanbieden aan de jeugd. We trachten op ieder niveau zo professioneel mogelijk te werken en een fantastische leerervaring te bieden aan alle spelers. Deze aanpak resulteert erin dat iedere speler, welk niveau dan ook, groeit!

Als club zien we ook een belangrijke maatschappelijke rol weggelegd. We willen een voorbeeld zijn als speler, club, en iedereen die betrokken is bij de werking van KSC Lokeren – Temse.

Wat geeft jou als TVJO energie in het jeugdvoetbal?

Gewoon al puur het feit de jongeren iedere week te zien genieten van “het spelletje” geeft me immense voldoening. Hoe spelertjes week na week alles geven, met volle passie, met hart en ziel voor de club van hun hart. Er is toch niks mooier? Gewoonweg fantastisch!

Je hebt al wat watertjes doorzwommen in het voetbal, wat is je belangrijkste inzicht totnogtoe?

Wees steeds jezelf. Heb duidelijke doelen en werk keihard. Hard werken, durven fouten maken en de juiste resultaten volgen.!

Enkele ploegfoto’s seizoen 2022/2023