Verslag tornooi drenthe cup (ip15/16)

Onze IP15 & IP16 namen tijdens het pinksterweekend deel aan de Drenthe Cup in Meppel in het noorden van Nederland.

De IP15 werden in de poulefase enkel verslagen door een selectieploeg uit Wales die met kick&rush onze jongens overtroffen. Daardoor werd op de 2de dag gestreden om de 7de plaats (op 24) die onze IP15 glansrijk behaalde door nog te winnen van een Deense en 2 Duitse ploegen.

Onze IP16 verloren dan weer geen enkele wedstrijd maar konden de Cup toch niet mee naar Lokeren brengen door een plotse stopzetting van een wedstrijd omwille van een dispuut met een door de tegenpartij aangeduide grensrechter.

Wat we onthouden is dat onze IP16 ploeg met knap dominant voetbal overduidelijk de best voetballende ploeg van het tornooi was. Het tornooi zelf was piekpijn georganiseerd en het internationale allegaartje bracht een sportieve aangename vakantiesfeer met zich mee.

En als je aan een Welshman moet uitleggen waar Lokeren gelegen is, dan zorgt dit op zich al voor de nodige hilariteit. Kortom , een heel leuk weekend met trainers, spelers en ouders bij aangenaam lenteweer waarbij we de jeugd van KSC Lokeren Temse op de kaart hebben gezet en waarbij we onze beide teams hun teamspirit op en naast het veld konden stimuleren.