Schrijf nu in voor onze u5/kleutervoetbal

Binnenkort starten de trainingen van onze allerkleinsten, onze u5. Maak iedere woensdagnamiddag spelenderwijs kennis met voetbal, een echte kick-start van onze voetbalopleiding!

Er wordt iedere woensdag getraind om 16.30 uur, trainingen duren een uurtje (tot ongeveer 17.30). Uit ervaring weten we dat sommige kinderen na enkele weken toch niet kiezen voor voetbal. We werken dan ook met een reservatiesysteem waar we samen met de ouders eind september de evaluatie maken.

Na definitieve go! door de ouders en coördinatoren ontvangen de spelertjes hun cluboutfit (ook wij spelen in onze fiere kleuren!) en wordt het saldo van het lidgeld voldaan.

Bij reservatie voor de september trainingen betaalt u 125 euro. Na evaluatie wordt 70 euro betaald. Het volledige lidgeld voor een seizoen te trainen is dus 195 euro (125 euro reservatie, en saldo 70 euro).

Trainingen worden gegeven door gediplomeerde en ervaren coaches.

Reserveren voor de september kick-off kan door een mailtje te sturen naar [email protected] / na bevestiging en betaling van reservatie bedrag is de inschrijving OK! Opgelet! Plaatsen zijn beperkt!

(Spelertjes die eind september afhaken hebben recht op terugstorting van het reservatiebedrag van 100 euro, een saldo van 25 euro wordt afgehouden voor deelname trainingen september)